Over mij

Rops schilderwerken en Betonherstelbedrijf wordt gerund door Frank Rops. Frank is al jaren actief in deze branche. Frank is begonnen met de opleiding tot timmerman. 


Vervolgens is hij terecht gekomen bij staalstraal brabant. Hier heeft hij zijn eerste ervaring met spuitwerk opgedaan en ook zijn certificaat voor airless spuiten behaald. 


Daarna is Frank bij een bouwchemie bedrijf terecht gekomen waar hij ruim 17 jaar als medewerker allerlei opleidingen en ervaring heeft opgedaan onder andere in betonreparaties, injecteren, vloercoatings, gietvloeren en slijtlagen aanbrengen en alle onderdelen die daarmee verband houden.
In deze periode heeft Frank ook diverse scholingen gevolgd. Zo heeft hij het VCA certificaat, licentie betonreparateur, diverse veilig werken certificaten en BHV opleiding gevolgd.

Frank staat voor een goede kwaliteit, veilig en verantwoord werken en afspraken nakomen. En dit alles voor een scherpe prijs en als einddoel een tevreden klant.

Enkele klantrecensies:
Geschreven door Essie Vdm: Er is echt vakmanschap geleverd door Frank Rops! Het huis is er flink van opgeknapt nu het weer strak in de verf zit. Ben ontzettend blij met het resultaat! Bedankt Frank! 

Geschreven door Jos M: Onze kozijnen en deuren hadden behoorlijk wat achterstallig onderhoud. Frank heeft ze keurig hersteld en opnieuw geverfd, alles ziet er weer netjes en goed uit. Fijne vriendelijke en rustige man in de omgang, die zijn afspraken nakomt.